ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Elta courier με κόστος 3,00€.

Η χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 4,00€ ανά αποστολή

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Για την Αττική και για την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα από 1-2 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα και απομακρυσμένους προορισμούς 1-3 εργάσιμες ημέρες, για δυσπρόσιτες περιοχές 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Αν επιθυμείτε την παράδοση  της παραγγελίας σας συγκεκριμένες ώρες (πρωινή παράδοση 9:00-14:00 ή  απογευματινή 14:00-19:00  παρακαλούμε αναφέρετε το στις «Σημειώσεις» στη σελίδα την τελευταία με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

H CreamyW Books δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε  για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα  για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε μία τετοια  περίπτωση  θα επικοινωνήσουμε  μαζί σας για  να σας ενημερώσουμε για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί από εσάς, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Α) COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας ενημερώσει αν υπάρχουν  χρεώσεις  στο κόστος αποστολής.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

Β) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COURIER

Η παραλαβή από το κατάστημα  courier ισχύει μόνο στην περίπτωση απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών περιοχές δηλαδή που δεν είναι πόλεις ή κωμοπόλεις νομού και δεν υπάρχει κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία σας μεταφέρεται από εμάς στο έως το πλησιέστερο κατάστημα της ταχυμεταφορικής προς εσάς και έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να παραλάβετε την παραγγελία σας από εκεί. Επίσης μπορεί να ισχύσει  να εσείς το θελήσετε και σας εξυπηρετεί να παραλάβετε από εκεί.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει πληρωθεί μέσω χρεωστικής κάρτας  ή σε τραπεζικό λογαριασμό μας το ποσό της παραγγελίας σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω δύο περιπτώσεις:

α) μετά από παραλαβή διαφορετικού κωδικού προϊόντος από αυτόν της υποβληθείσης παραγγελίας από λάθος μας
β) μετά από την παραλαβή ελαττωματικού ή κακέκτυπου προϊόντος

Εφ’ όσον συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω και επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος, αυτή χρειάζεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 15 ημερών από την παραλαβή της, μετά από ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) στο sales@creamywbooks.gr θέμα: Επιστροφή προϊόντων.

Η παραλαβή της επιστροφής θα γίνει δεκτή από την εταιρεία μας, όταν εκτός των ανωτέρω, ισχύουν και οι παρακάτω όροι:

α) το προϊόν επιστρέφεται σε ασφαλές πακέτο μαζί με αντίγραφο του παραστατικού πληρωμής
β) με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή συστημένο ταχυδρομικώς, καθώς σε περίπτωση απώλειας του δέματος δεν είναι δυνατή η προβλεπόμενη πίστωση

Η χρέωση των εξόδων αποστολής βαρύνουν την εταιρεία, μόνο όταν ο πελάτης επιλέξει την ίδια εταιρεία αποστολών μέσω της οποίας παρέλαβε την παραγγελία του.