Εύα-Παρακεντάκη

Η Εύα Παρακεντάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά από Κρητικούς γονείς. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια μέσα στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία της οικογένειας.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, για μεγάλες εταιρείες, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια γευσιγνωσίας, οινογνωσίας, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Από το 2005 εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Ρέθυμνο, όπου και ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη γαστρονομία. Για πέντε σεζόν είχε τη δική της καθημερινή εκπομπή μαγειρικής σε γνωστό κανάλι της Κρήτης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό του SΤΑR Channel και μαγειρεύει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα». Συνεργάζεται με πληθώρα περιοδικών γεύσης αλλά και ιστοσελίδες γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Διευθύνει το www.evasplanet.gr καθώς και το δικό της κανάλι στο YouΤube με συνταγές και συμβουλές μαγειρικής.

Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σε σχολές. Μητέρα τριών παιδιών και λάτρης τού ευ ζην, της ποιοτικής πρώτης ύλης, αλλά και της τροφοσυλλογής.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος