Ζήνα-Κουτσελίνη

Φέτος κλείνω 30 χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση. Έκανα ρεπορτάζ, έγινα αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη εκπομπών και διευθύντρια... Ανέδειξα πολλά από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που σήμερα γνωρίζετε και σημειώνουν επιτυχία. Έστησα εκπομπές που αγαπήθηκαν και συνεργάστηκα σχεδόν με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τίποτα από αυτά δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα συνέβαινε, όταν έφευγα μικρό κοριτσάκι από το νησί μου, τη Σκόπελο, για τον Βόλο, και από εκεί για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να σπουδάσω αυτό που αγαπούσα στο North College.

Τα πράγματα βρήκαν μόνα τον δρόμο τους κι εγώ δούλεψα πολύ και με αγάπη για να επιτύχω το καλύτερο δυνατό. Για να είμαι η Ζήνα, όπως σας συστήνομαι σήμερα. Η πρόκληση να βγω μπροστά από την κάμερα με βρήκε έτοιμη για το νέο βήμα στη ζωή μου. Ήμουν αρκετά ώριμη για να μην τρελαθώ από τη δημοσιότητα, και αρκετά μεγάλη για να μη φοβάμαι να μοιραστώ τις Αλήθειες μου.

Αυτές τις Αλήθειες, που ήρθαν μέσα από την εμπειρία και πέρασαν μέσα από το φίλτρο της ψυχής μου, τις μοιράζομαι τώρα μαζί σας. Σαν ένα δώρο για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά. Μέσα από αυτό το βιβλίο, θα προχωράμε μαζί, «Μία σελίδα την ημέρα»...

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων