Χριστίνα-Σταματάκη-Χέλμη

 - Κλινικός Ψυχολόγος

- Σύμβουλος N.L.P.-COACHING

Η Χριστίνα Σταματάκη-Χέλμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Paul Valery στο Montpellier της Γαλλίας. Ειδικεύτηκε στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Montpellier “La Colombier” και απέκτησε τον τίτλο τής Μaitrise de Phcycologie.

Αργότερα εξειδικεύτηκε στις Αγχολυτικές Θεραπείες στο Παρίσι, συμμετέχοντας στα προγράμματα του CSM και στα προγράμματα του Stress Management Techniques.

Από το 1987 ασχολείται τόσο με ομαδικές όσο και ατομικές ψυχοθεραπείες, όπως επίσης και από τότε μέχρι και σήμερα αρθρογραφεί στον περιοδικό και ημερήσιο Τύπο όπως και σε διάφορα sites. Επίσης, είχε συμμετάσχει επί σειρά ετών σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ως καλεσμένη. Από το 2005, ειδικεύτηκε στον NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός ) – Coaching, τον οποίο εφαρμόζει σε αθλητές (πρωταθλητές - ολυμπιονίκες ), καλλιτέχνες, όπως και σε στελέχη επιχειρήσεων σε ομαδικά και ατομικά προγράμματα. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κωνσταντινούπολη.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος