Υποστήριξη

H CREAMY W BOOKS ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΠΙΔΑ

Η CREAMY W BOOKS, ένας μικρός κρίκος στην μεγάλη αλυσίδα ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

21-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, όλα τα έσοδα των βιβλίων µας θα διατεθούν στο σωµατείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών µε καρκίνο»

Oι εκδόσεις CREAMY W, µε πολύ́ µεγάλη χαρά́, θα διαθέσουν  όλα τα έσοδα των βιβλίων τα οποία θα αγοραστούν την τελευταία εβδοµάδα του Φεβρουαρίου, στο σωµατείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών µε καρκίνο».

Με µεγάλη ευγνωµοσύνη προς τους αναγνώστες που αγκάλιασαν τα βιβλία µας, θα διαθέσουµε όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της τελευταίας εβδοµάδας του Φεβρουαρίου, σ’ ένα ευγενή κοινωφελή σκοπό, που χρόνια τώρα προσφέρει τα µέγιστα στα παιδιά µε καρκίνο.

Οι εκδόσεις CREAMY W BOOKS θα διαθέσουν λοιπόν,  όλα τα έσοδα του διαστήµατος: 21-28 Φεβρουαρίου από τις πωλήσεις των βιβλίων, για τις ανάγκες του σωµατείου ΕΛΠΙΔΑ.

Η CREAMY W BOOKS και ο εκδότης κος Francesco Vitali προσωπικά, θα ήθελε να εκφράσει τον θαυµασµό και τον αµέριστο σεβασµό του, στο τόσο πολύτιµο και αξιέπαινο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και στην πρόεδρο του, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που άοκνα από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του Συλλόγου προσπαθεί να δίνει την ελπίδα στην ΖΩΗ, το πολυτιµότερο αγαθό του ανθρώπου και ιδιαίτερα στις µικρές και αθώες ψυχές των παιδιών όλου του κόσµου.

Ας βοηθήσουµε όλοι µας τα παιδιά που µας χρειάζονται και µαζί να βάλουµε ένα µικρό λιθαράκι στις αξιέπαινες προσπάθειες και το µοναδικό έργο του σωµατείου ΕΛΠΙ∆Α!

Σας ευχαριστούµε µέσα από την καρδιά µας για την στήριξή σας στην συγκέντρωση του µεγαλύτερου δυνατού ποσού για τα παιδιά του Συλλόγου.